Θέλετε να δείτε την έκκληση του Ninh Binh, Βιετνάμ; Διαβάστε τις ιδέες μας παρακάτω σχετικά με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Ninh Binh με προτεινόμενες περιηγήσεις!

Φωτογραφία από τον Jonathan Ouimet στο Unsplash
Αυτή η μικρή πόλη στο Βιετνάμ δεν πρέπει να ληφθεί εύκολα. Μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται με πολλές όμορφες φυσικές τοποθεσίες που ελέγχονται από τους τουρίστες όλο το χρόνο. Τα γραφικά τοπία, τα εντυπωσιακά βουνά, οι παγόδες, οι ναοί και τα καταπληκτικά ποτάμια. Το Ninh Binh είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε όταν βρίσκεστε στο Βιετνάμ. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι κοντά στο Ανόι, το κεφάλαιο της χώρας, η πρόσβαση εδώ είναι πολύ εύκολη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πολλά περισσότερα για τα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ.

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Λόγοι για τους οποίους θα επιστρέψω στο Βιετνάμ

7 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Ανόι του Βιετνάμ

Ταξιδιωτικός οδηγός για δημοφιλείς πόλεις στο Βιετνάμ – 25 ημερών που μπορείτε να κάνετε στο Βιετνάμ

Πλήρης λίστα με συνιστώμενα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στο Βιετνάμ

Το Delta Mekong καλωσορίζει το Ecolodge, ένα οικολογικό luxury καταλύματα στο Νότιο Βιετνάμ

Πίνακας περιεχομένων

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να κάνετε στο Ninh Binh, Vietnam1. Τραγκάζουν σπήλαια
2. Σελίδες MUA
3. Tam CoC
4. Bich Dong Pagoda
5. Van Long Nature Reserve
6. Εθνικό Πάρκο CUC Phuong
7. Tuyet tinh coc
8. Καθεδρικός ναός Phat Diem
9. Hoa Lu ναοί των Dinh & Le Dynasties
10. ναός της Ταϊλάνδης VI

Πού να μείνετε στο Ninh Binh, το Vietnambudget Hotel
Πολυτελές ξενοδοχείο

Πώς να πάτε στο Ninh Binh, Βιετνάμ από το Λονδίνο

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να κάνετε στο Ninh Binh του Βιετνάμ

1. Τράγκαν σπηλιές

Φωτογραφία από τον Kyle Thacker στο Unsplash
Έχετε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι με βάρκα με όμορφα τοπία και περάσματα στις σπηλιές. Υπάρχουν 3 διαθέσιμες διαδρομές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Ένα πραγματικά μαγευτικό τοπίο που σας προσκαλεί απλά να θαυμάσετε, υπάρχουν επίσης πολλές μεγάλες ευκαιρίες φωτογραφιών.

Προτεινόμενη περιοδεία: Hoa Lu – Tam CoC – Bich Dong Luxury Excursion Small Group

2. Σελίδες MUA

Και πάλι, είναι μια ανάγκη για κάθε ταξιδιώτη Ninh Binh. Η ανάβαση είναι πολύ επίπονη, υπάρχουν πάνω από 500 βήματα για να ανεβείτε, αλλά όταν φτάσετε στην κορυφή, η πανοραμική άποψη του ξηρού κόλπου Halong κάνει την προσπάθεια. Εάν είστε λογικά κατάλληλοι, μπορείτε να το φτιάξετε σε 10 λεπτά.

Προτεινόμενη περιοδεία: MUA Cave and Trang Μια εκδρομή από το Ανόι

3. Tam CoC

Φωτογραφία από τον Peter Livesey στο Unsplash
Απίστευτη περιοχή του Βιετνάμ, μπορείτε να κάνετε την εκδρομή με βάρκα στα ποτάμια, περνώντας κάτω από τις σπηλιές και να ελέγξετε τις παγόδες ενώ είναι μια πολύ καλή περιοχή για να την εξερευνήσετε μόνοι σας. Αν σας αρέσουν τα τοπία και μπορείτε επίσης να σκούτερ, αυτό είναι υπέροχο.

Προτεινόμενη περιοδεία: [Μικρή ομάδα] Hoa Lu και Tam CoC Day Excursion από το Ανόι

4. Bich Dong Pagoda

Φωτογραφία από τον Jean-Paul Navarro CC BY-ND 2.0
Έλξη για να δείτε στο Tam CoC! Είναι ένας πολύ τουριστικός χώρος, αλλά παραμένει πολιτιστικά ενδιαφέρον. Το Mountain Pagoda ανταμείβει την επίπονη ανάβαση με πολλές βουδιστικές σπηλιές και μια θεαματική θέα του γύρω τοπίου. Δεν συνιστάται για άτομα με ελαχιστοποιημένη κινητικότητα ή μόνο σε περιορισμένο βαθμό.

5. Van Long Nature Reserve

Φωτογραφία από τον Claus CC By-Sa 2.0
Εάν βρίσκεστε στο Ninh Binh, πάρτε απολύτως αυτή την περιοδεία. Θα πετάξετε για 1,5 ώρες μέσω του ποταμού πέρα από τα πεδία ρυζιού και μέσω πολλών σπηλαίων. Ένα ιδανικό μέρος για να πάρετε μια ιδέα για το περιβάλλον και τη φυσική του ομορφιά.

6. Εθνικό Πάρκο CUC Phuong

Φωτογραφία από το ằng nguyễn στο unsplash
Ένα εξαιρετικό μέρος για να είστε στη φύση για λίγο. Το σπήλαιο αξίζει να δει, αλλά να φέρει έναν φακό. Τα παλιά δέντρα είναι επίσης εξαιρετικά και όμορφα. Ένα εκπληκτικό πάρκο με φανταστικό πράσινο και καταπληκτικά μονοπάτια πεζοπορίας που μπορείτε να πάρετε.

7. Tuyet tinh coc

Φωτογραφία από τον κ. Logic CC κατά 2.0
Μια ήρεμη, μπλε λίμνη στην καρδιά των γύρω βουνών. Η ειρηνική ατμόσφαιρα θα κάνει το μυαλό σας πιο ήρεμο, αφήνοντας πίσω του το θόρυβο της πραγματικής ζωής να είναι εντελώς χαλαρή.

Προτεινόμενη περιοδεία: Hoa Lu, AM Tien Cave and Trang Μια ημέρα εκδρομής από το Ανόι

8. Καθεδρικός ναός Phat Diem

Φωτογραφία από το Lean Tuan Public Domain Mark 1.0
Μια αρχιτεκτονική που ξεχωρίζει. Αυτή η μικτή αρχιτεκτονική μεταξύ καθολικισμού και βιετναμέζικου στυλ παγόδα είναι ένα must-see. Το εσωτερικό του καθεδρικού ναού, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος, είναι εξαιρετικός. Το μείγμα των στυλ είναι εκπληκτικό. Από το εξωτερικό, νομίζετε ότι θα επισκεφθείτε μια παγόδα και μέσα σε αυτό είναι ένας θεαματικός ξύλινος καθεδρικός ναός.

9. Hoa Lu ναοί των Dinh & Le Dynasties

Φωτογραφία από τον Richard Mortel CC κατά 2.0
Τον 10ο και τον 11ο αιώνα, ήταν η πρωτεύουσα των δύο πολύ κρίσιμων δυναστειών στο Βιετνάμ. Ένα πολύ όμορφο κτίριο των αυτοκράτορων του Βιετνάμ και είναι πολύ καλά διατηρημένο. Το συγκρότημα του ναού είναι ουσιαστικό και χρησιμοποιεί πολλή ιστορία. Ωστόσο, είναι καλό αν έχετε έναν οδηγό που μπορεί να σας πει πολλά περισσότερα γι ‘αυτό, αλλιώς, θα είστε κακώς ενημερωμένοι.

Προτεινόμενη περιοδεία: Hoa Lu Private Day Tour

10. ναός της Ταϊλάνδης VI

Φωτογραφία από το thetempletrail cc by-nd 2.0
Μικρός, καλά διατηρημένος ναός στη μέση του χερσαίου κόλπου Ha Long. Η περιοχή είναι όμορφη, ανάμεσα στα χωράφια του ρυζιού, που περιβάλλεται από βουνά, κοντά στον ποταμό, όπου τα δημοφιλή σκάφη πλέουν. Ακόμα και ο δρόμος που πηγαίνει εδώ είναι βnull

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *