είναι σίγουρα η άνοιξη εδώ στο Σίδνεϊ. Το άνοιγμα της πόλης είναι πραγματικά, οι άνθρωποι βγαίνουν έξω, καθώς και πολύ περισσότερο, καθώς και τα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Οι αγορές Noodle, το Oktoberfest, τα φεστιβάλ κόκκινου κρασιού … είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε και γύρω από το Σίδνεϊ.

Αυτή την εβδομάδα βρισκόμαστε έξω, καθώς και με μια διαμονή στην πόλη-επιθεωρούμε τις τέσσερις εποχές-καθώς και ένα ταξίδι στη χώρα. Στην πραγματικότητα, είμαστε στο Bowral, μια πόλη στην οποία δεν έχω επιστρέψει σε πάνω από 17 χρόνια!

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτήν την έκδοση IG.

Jim & Christina x

Είναι η ιδανική αρχή για το διαμονή μας εδώ στο Σίδνεϊ. Είμαστε στο πλοίο που κατευθύνεται προς την πόλη καθώς και το ξενοδοχείο Four Seasons. Η κατάσταση του καιρού είναι ζεστή καθώς και η έξοδος στο νερό είναι μια τόσο υπέροχη μέθοδος για να γιορτάσουμε την αρχή της άνοιξης σε αυτή την πόλη.

Είμαστε επιθεωρούμε και απολαμβάνουμε την εκπληκτική θέα από το χώρο μας στον 15ο όροφο. Ψάχνουμε μπροστά για να σας προσφέρουμε την πλήρη αξιολόγηση των τεσσάρων εποχών. Έχουμε κάποιες βολές δολοφόνων, καθώς και μερικές αξιοσημείωτες προτάσεις για να κερδίσουμε το καλύτερο από αυτή την εκπληκτική τοποθεσία για να μείνουμε στο Σίδνεϊ.

Λίγο ματιά πίσω από τις σκηνές – αξιοποιούμε στο έπακρο τις φυσαλίδες καθώς και την άποψή μας!

Για δείπνο, βρισκόμαστε κάτω από το χώρο μας στο New Restaurant της Four Seasons Sydney, καθώς και στο μπαρ. Είμαστε τόσο έκπληκτοι με αυτό το εστιατόριο. Το σύγχρονο ευρωπαϊκό και το μπροστινό μέρος του σπιτιού του μενού είναι κατά κύριο λόγο στελεχωμένο με τους Ιταλούς, γεγονός που μας κάνει λίγο να ταξιδεύουμε άρρωστος για την Ιταλία.

Τα τρόφιμα βοηθούν όμως – τα εισιτήρια των λουλουδιών κολοκυθιών, το ταρτάρι του βοείου κρέατος καθώς και το βασιλικό sashimi (όχι στην ίδια ακριβώς πλάκα) είναι σίγουρα εντυπωσιακά.

Θα έχουμε πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόλοιπη εμπειρία μας εδώ στη λειτουργία στην αξιολόγησή μας αργότερα. Γι ‘αυτό κρατήστε ένα μάτι για αυτό.

Μετά το δείπνο, είμαστε δίπλα στην πόρτα στο Grain Bar. Είμαστε στο Grain λίγες φορές πριν – είναι ένα εξαιρετικό μπαρ της πόλης – καθώς και αυτή τη φορά δεν είναι διαφορετικό. Ωστόσο, αυτή τη φορά είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τον Roderick Boerma – τον διευθυντή του μπαρ εδώ – για να μιλήσουμε για τα μικτά ποτά εδώ.

Αυτός είναι ο κ. Watson #2, καθώς και ένα καταπληκτικό ποτό, καθώς και ένα που πραγματικά αντηχεί με το τι είναι αυτό το μπαρ.

Παρόμοια με το εστιατόριο Mode, το Grain δεν αισθάνεται σαν να είναι μέρος ενός σημαντικού παγκόσμιου ξενοδοχείου. Έχω πάει σε μπαρ ξενοδοχείων πριν, καθώς και αυτό δεν αισθάνεται σαν ένα από αυτά. Υπάρχει αυτονομία εδώ – καθώς και μια κατανόηση του τι αναζητούν οι Sydneysiders σε ένα απίστευτο μπαρ. Είναι ενδιαφέρον ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που έρχονται σε κόκκους δεν είναι επισκέπτες στο ξενοδοχείο.

Θα μιλήσουμε πολύ περισσότερο για τους κόκκους στις επερχόμενες αξιολογήσεις των τεσσάρων εποχών. Εν τω μεταξύ, ελέγξτε τη συνταγή του Roderick για αυτό το νόστιμο μικτό ποτό εδώ.

Είμαστε μέχρι νωρίς το πρωί, αξιοποιώντας στο έπακρο την θέα από το δωμάτιό μας. Συνήθως αναρωτιόμουν πώς είναι να μείνω εδώ στις τέσσερις εποχές. Σίγουρα δεν είμαι απογοητευμένος. Εκτός από το γεγονός ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παραμονή που είχαμε στο Σίδνεϊ.

Εξετάζουμε πραγματικά μπροστά για να βάλουμε το πρωινό σε μπουφέ Four Seasons – έχω ένα εξαιρετικά μεγάλο συναίσθημα γι ‘αυτό!

Για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτό, όμως, δουλεύουμε μια όρεξη με μια βόλτα γύρω από το λιμάνι πρώτα. Αυτό το φως σήμερα το πρωί είναι απολύτως θεαματικό – καθώς και η όπερα δεν φαίνεται τόσο φτωχή, έτσι είναι;

Αυτό το απόγευμα, βρισκόμαστε στο Rosebery για να υποστηρίξουμε τους συντρόφους μας Nikki από το styling σας, καθώς και τη Beth από το Infant Mac στην εκδήλωσή τους προωθώντας τα υποδήματα Frankie4. Δεν είναι πραγματικά η σκηνή μου, ωστόσο είναι εξαιρετικό να βλέπουμε αυτές τις δύο απίστευτες γυναίκες.

Η κ. Romance επιμένει ότι τα παπούτσια του Frankie4 είναι εξαιρετικά άνετα, τα οποία αναμένω ότι θα έπρεπε να είναι: αναπτύσσονται από έναν podiatrist καθώς και από τον φυσιοθεραπευτή. Η διαφορά είναι επίσης εξαιρετική. Δεν είναι κάτι που συνήθως συνεργάζεστε με άνετα παπούτσια.

Σήμερα το πρωί, η κ. Romance, η μαμά της, καθώς και έχω οδηγήσει στην πόλη Bowral στα νότια Highlands της Νέας Νότιας Ουαλίας για να καλύψει με μερικούς από τους όμορφους φίλους μας.

Από μια από τις μεγαλύτερες επιφυλακές στην περιοχή – εγκαταστήστε το Gibraltar Lookout – μπορούμε να δούμε κάτω από ολόκληρη την περιοχή. Δεν είναι όμορφο; Κάντε κλικ δεξιά εδώ ή στην εικόνα για ένα μεγαλύτερο πλάνο που έχω επίσης ληφθεί.

Οι καλοί μας φίλοι Julia καθώς και ο James (καθώς και το υπέροχο βρέφος τους νεαρό αγόρι Mo καθώς και η μαμά της Julia) μας έφεραν για μεσημεριανό γεύμα. Ο παλιός μύλος-είναι ένα καφενείο καθώς και η συνεταιριστική περιοχή στο Bowral με μερικά αξιοσημείωτα εστιατόρια-μεξικάνικα, βιετναμέζικα, ζυμαρικά-καθώς και ενεργοποίηση αυτού του τμήματος της πόλης.

Ο Τζέιμς επίσης μας λέει ότι το καφενείο εδώ εξυπηρετεί τον καλύτερο καφέ στην πόλη με πολύ δρόμο.

Ως μέρος του παλιού μύλου, η φυτική ζωή είναι ένα υπέροχο κέντρο κήπου – τύπος όπως με το μεξικάνικο φαγητό του Kombi Van!

Εάν είστε οπουδήποτε κοντά στο Bowral, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει αυτό το σημείο διατροφής. Δεν θα είσαι disappointed.

Είμαστε ομοίως στην πόλη ακριβώς εγκαίρως για να δούμε την οθόνη του Tulip στους Gardens Corbett. Υπάρχουν πολύ περισσότερες τουλίπες εδώ από ό, τι όλες οι Κάτω Χώρες … πιθανώς. Λοιπόν, ίσως. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι αλήθεια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές τουλίπες καθώς και είναι εκπληκτικές. Εάν φτάσετε στους κήπους Corbett τις επόμενες ημέρες, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να τους δείτε σε όλη τους την υπέροχη δόξα.

Διαφορετικά, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το επόμενο έτος!

Λοιπόν, αυτό είναι όλο από εμάς σε αυτή την εβδομάδα IG Edition. Ελπίζουμε να το ευχαριστήσατε. Μιλήστε για άλλη μια φορά σύντομα!

Cheers – Jim & Christina x

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *