οδικά ταξίδια είναι υπέροχα. Ως οικογένεια, μας αρέσει να συσκευάζουμε τα αυτοκίνητα και το φορτηγό καθώς και το χτύπημα του δρόμου. Ωστόσο, θα είμαι ο τελευταίος που θα σας πω ότι τα οδικά ταξίδια είναι εύκολα. Εάν ήταν, θα υπήρχαν πολύ λιγότεροι εκτελεστές αυτοκινήτων που συγχαίροντας τους εαυτούς τους για τις πωλήσεις παικτών DVD Backseat, καθώς και λιγότερο από εμάς που συνθέτουμε “πώς να διατηρήσουμε τα άρθρα της ειρήνης στα οδικά ταξίδια”.

Έτσι, αν εκτός από την προοπτική ταλαιπωρία οι μοναδικές μνήμες μας είναι από τα γεύματα, καθώς και το τοπίο που χτυπάνε πέρα από το παράθυρο, θα έπρεπε να δηλώσω ότι έχουμε αποτύχει άθλια. Για το νοικοκυριό μας, το καλύτερο μέρος του δρόμου είναι το τμήμα να πάρει σε εξωτερικούς χώρους, κοστίζει χρόνο μαζί ως οικιακό κάμπινγκ, πεζοπορία, καθώς και συνήθως απολαμβάνοντας τη φύση. Ένα ζευγάρι βιβλία που διαβάζω μας βοήθησε να προετοιμαστούμε για αυτά τα ταξίδια, καθώς και να συμπεριλάβουμε πολλές φανταστικές έννοιες για τη διατήρηση των νέων.

Κάμπινγκ αυτοκινήτου για όλους από τη Μαρία καθώς και έξοδα Burnham

Εάν δεν έχετε περάσει ποτέ κάμπινγκ, τι σας σταματά; Απαιτείται μόνο μερικά πράγματα για να ξεκινήσετε: εργαλεία καθώς και τεχνογνωσία. Τα εργαλεία μπορεί να είναι δύσκολα, ωστόσο οι σκηνές δίκαιου καιρού είναι προσιτές επαρκείς, καθώς είναι πολύ απλό να ανακαλύψετε μια τοποθεσία που θα μισθώσει τα πράγματα που χρειάζεστε. Η τεχνογνωσία, ωστόσο, είναι τόσο κοντά όσο το περιφερειακό σας βιβλιοπωλείο. Οι Burnhams έχουν τραβήξει μαζί ό, τι απαιτείται να καταλάβετε ότι έχετε μια φανταστική στιγμή στο δάσος – από τα εργαλεία που θα χρειαστείτε, για να προετοιμάσετε τα γεύματα, σε διαφορετικά παιχνίδια για να κρατήσετε όλους διασκεδασμένους.

Κάμπινγκ με νέους από τον Goldie Gendler Silverman

Το προηγούμενο βιβλίο έχει ένα καλό τμήμα στο κάμπινγκ με παιδιά, ωστόσο για όλη την ιστορία στρέφεται στο κάμπινγκ με παιδιά. Η Silverman ήταν ο επαγγελματίας στο κάμπινγκ με νέους, επειδή δημοσίευσε για πρώτη φορά το backpacking με βρέφη καθώς και μικρά παιδιά το 1975. Λίγα χρόνια πίσω ο εκδότης της ρώτησε αν θα ρίξει μια ματιά στα αυτοκίνητα και το κάμπινγκ φορτηγών με νέους καθώς και εδώ το έχεις. Περιλαμβάνει πολλές φανταστικές πληροφορίες. Γυρίστε σε αυτό το βιβλίο για τις έννοιες του μενού καθώς και μεθόδους για να δώσετε εντολή στους νέους Woodcraft. Σε όλο το βιβλίο θα ανακαλύψετε κλήσεις με χρήσιμες προτάσεις από ειδικούς.

Μου αρέσει η βρωμιά! Εκτός από το ας πάμε έξω! από την Jennifer Ward

Μου αρέσουν αυτά τα βιβλία! Έτσι πολλές έννοιες για να κάνουν πράγματα έξω. Η Jennifer Ward είναι μια καινοτόμος ιδιοφυΐα. Πρέπει να είναι να βρει με 52 φανταστικές έννοιες για όλα αυτά τα βιβλία. Τώρα, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε σε ένα ταξίδι κάμπινγκ για να επιλέξετε ένα φεγγάρι με τα πόδια ή να συγκεντρώσετε καθώς και τα λουλούδια τύπου, ωστόσο, αν ανακαλύψετε τον εαυτό σας αναρωτιέστε ακριβώς πώς να γεμίσετε τις ημέρες στο στρατόπεδο, απλά ρίξτε ένα από αυτά τα βιβλία στο πακέτο. Μπορεί να γεμίσετε ένα μήνα με απλά μου αρέσει το βρωμιά!. Για τους κατοίκους της πόλης, ο Ward έχει επίσης ένα ακόμα βιβλίο που βγαίνει σύντομα. Είναι μια ζούγκλα εκεί έξω! έχει 52 έννοιες για την ανακάλυψη καθώς και την απόλαυση της φύσης σε μητροπολιτικές περιοχές.

Σχετίζεται με

Top 10: Οι καλύτεροι ιστοτόποι οδικών ταξιδιών είναι επάνω μας, καθώς και πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ταξιδιωτικούς χώρους καθώς και blogs για να σχεδιάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Ενώ κάνουμε τα καλύτερα μας να προτείνουμε ένα ευρύ φάσμα φιλικών προς την οικογένεια προορισμούς, εστιατόρια, πάρκα, φεστιβάλ, καθώς και καταλύματα, καταλαβαίνουμε πολλούς άλλους ταξιδιωτικούς χώρους στοχεύουν στον ίδιο ακριβώς στόχο. Στην πραγματικότητα, εμείς…
27 Μαΐου 2016in “Top 10”

Πώς να ελέγξετε τα Εθνικά Πάρκα των ΗΠΑ: Στερεά καθοδήγηση από τα έμπειρα bloggersf του Household Travel Έχετε σχέδια να πάτε σε ένα από τα εθνικά πάρκα διάσπαρτα σε όλες τις ΗΠΑ, στην Αμερικανική Σαμόα ή στις Παρθένοι Νήσους, πάρτε ένα λεπτό για να σαρώσετε αυτή την λίστα καθώς και να δείτε Εάν το πάρκο σας βρίσκεται στη λίστα. Συντάχθηκε από μερικούς από τους πιο έμπειρους συγγραφείς του blog του Household Travel καθώς και από τους δημοσιογράφους από…
3 Ιουλίου 2015in “Εθνικά Πάρκα”

4 Εφαρμογές Roadtrip για οικογένειες Όταν ξεκινάτε σε ένα οδικό ταξίδι στο σπίτι, πιθανότατα θα είστε αρκετά ενθουσιασμένοι για την εμπειρία που μπροστά. Πριν προχωρήσετε, θα απαιτήσετε να οργανώσετε τη διαδρομή, τις δραστηριότητές σας, καθώς και τις επιλογές διαμονής. Για να σας βοηθήσουμε με αυτά τα καθήκοντα, υπάρχουν μερικές apps roadtrip που ίσως θέλετε …
10 Μαρτίου 2021in “Post Guest”

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *