παντρεύουμε στις 12 Ιουλίου καθώς και φυσικά, η μαμά μου πρέπει να είναι εδώ στην ξεχωριστή μέρα μου. Αυτό είναι μη διαπραγματεύσιμο. Πρέπει να είναι εδώ για προφανείς λόγους – είναι η ξεχωριστή μου μέρα. Επιπλέον, πρόκειται να προετοιμάσει μερικά από τα πιο νόστιμα γεύματα για εμάς! Μου λείπει το φαγητό καθώς και ναι, μου λείπει άσχημα τη μαμά μου. Μπορείτε να αισθανθείτε τον ενθουσιασμό μου εδώ; Έτσι, αφού έμαθα ότι έλαβε τη βρετανική τουριστική βίζα της, ήμουν τόσο εκστατικός, καθώς θα ήθελα να την ωθήσει για να πάρει το εισιτήριο αμέσως. Ήταν επίσης μια ανακούφιση επειδή η μαμά μου είναι κάτοχος διαβατηρίου των Φιλιππίνων. Παρόλο που δεν είναι αδύνατο να εγκριθεί η βίζα της, δεν είναι επίσης σαν να μπορούσε να πάρει τη βίζα της τόσο εύκολη όσο 1,2,3. Είναι πιο περίπλοκο και ακριβό όταν κρατάτε ένα διαβατήριο των Φιλιππίνων. Ο Jonathan δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα, αλλά για ανθρώπους σαν εμένα, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο. Τώρα, αν αρνηθείτε, πρέπει να πείτε αντίο σε αυτό που έχετε ξοδέψει. Τι απόβλητα, σωστά; Ευτυχώς, ο Jonathan μπόρεσε να ολοκληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα όπως οι επιστολές πρόσκλησης, οι διευθύνσεις, καθώς και η εγγραφή του γάμου μεταξύ πολλών άλλων. Αυτό μπορεί να ήταν το γρήγορο πέρασμα της για να εγκριθεί εύκολα.

Η μαμά μου φοβάται να κλείσει τα πράγματα στο διαδίκτυο!

Μαμά απολαμβάνοντας το χιόνι στο Μαρόκο!
Έτσι, επιστρέφοντας, η μαμά μου θα είχε πάντα τόσες πολλές δικαιολογίες γιατί δεν έχει κλείσει ακόμα. Είναι είτε είναι πολύ απασχολημένη στη δουλειά είτε δεν θέλει να πάει στην πόλη για να έχει εκδοθεί το εισιτήριό της. Είμαι αρκετά συνηθισμένος σε αυτό. Βλέπετε, δεν είναι οπαδός της διαδικτυακής κράτησης για μερικούς λόγους ασφαλείας. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι είναι σαν αυτήν, όπως καταλαβαίνω. Πιστεύει ότι τα χρήματά της θα κλαπούν, καθώς έχει αυτή την εσφαλμένη αντίληψη ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας της θα προσφέρονται εύκολα στους απατεώνες. Ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να χάσουν ορισμένα συστήματα, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν στενή ασφάλεια. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας ένα τέχνασμα. Εάν πρόκειται να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στο διαδίκτυο, εγκαταστήστε ένα Mozbar στη συσκευή σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την αξιοπιστία ενός ιστότοπου. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία, τόσο πιο αξιόπιστη είναι. Εκτός από αυτό είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο απολαμβάνω το Skyscanner.

Τι είναι το Skyscanner;

Ναι, οι πτήσεις μας υποστηρίζονται ως επί το πλείστον από τις τουρκικές αεροπορικές εταιρείες, έτσι μερικοί από εσάς θα μπορούσαν να πείτε ότι δεν χρειαζόμαστε το Skyscanner. Ωστόσο, υπάρχουν λίγες πτήσεις όπου πρέπει να το πάρουμε από τις τσέπες μας. Έτσι, η εισαγωγή σε αυτό το Skyscanner είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους ταξιδιώτες που εργάζονται πάντα σε έναν προϋπολογισμό. Αυτό είναι δωρεάν-ναι δωρεάν-ταξιδιωτικός χώρος που παρέχει διαδικτυακές συγκρίσεις για πτήσεις χαμηλού κόστους, ξενοδοχεία καθώς και ακόμη και ενοικιάσεις αυτοκινήτων και οι δύο οικιακές καθώς και διεθνές. Επίσης, είναι αρκετά γενναιόδωροι για να δώσουν συμφωνίες από καιρό σε καιρό. Εκτός από το πιο σημαντικό, είναι εξασφαλισμένο. Θυμάστε την άκρη του Mozbar που σας έδωσα; Δοκιμάστε το στην ιστοσελίδα τους, καθώς θα δείτε ένα καταπληκτικό σκορ.

Επιπλέον, δεν τους πληρώνετε πραγματικά όταν κάνετε κρατήσεις. Πληρώνετε απευθείας στις αεροπορικές εταιρείες, τα ξενοδοχεία ή τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Έτσι, με απλούστερους όρους, είναι ένας ιστότοπος αναζήτησης που σας δρομολογεί απευθείας στους προμηθευτές. Ακούγεται υπέροχο, σωστά;

Αλλά αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τι μπορεί να προσφέρει το Skyscanner, τότε θα δώσω 5 εκπληκτικές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή σύγκρισης πτήσης έξυπνα. Χρησιμοποίησα τις ίδιες τεχνικές, οπότε θα πρέπει να λειτουργήσει ακριβώς για εσάς.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία του ημερολογίου ή του γραφήματος για να ελέγξετε τις φθηνότερες πτήσεις

Προτιμώ τη λειτουργία του γραφήματος επειδή μπορείτε εύκολα να ελέγξετε ποιες ημερομηνίες προσφέρουν τη φθηνότερη τιμή. Χρησιμοποίησα αυτό για την πτήση της μαμάς μου καθώς και μια καταπληκτική συμφωνία.

Χρησιμοποιήστε το χάρτη για να ελέγξετε εάν παίρνετε την πιο αποτελεσματική διαδρομή

Τώρα, μπορείτε να πάρετε τις φθηνότερες τιμές, αλλά πρέπει επίσης να εξετάσετε τη διαδρομή σας. Η μαμά μου έρχεται από το Κουβέιτ, καθώς και μία από τις φθηνότερες πτήσεις θα απαιτούσε να πετάξει στην Ινδία πριν πάει στο Λονδίνο. Η τιμή μπορεί να είναι δελεαστική, αλλά θα προτιμούσα να πάρει την πιο άμεση πτήση. Μετά από όλα, δεν είναι εύκολο να μεταφέρετε αεροπλάνα ή αεροδρόμια, ειδικά αν είστε μόνοι σας, καθώς και δεν ταξιδεύετε πολύ.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία του για να ελέγξετε την ώρα ταξιδιού

Ο χρόνος είναι χρυσός. Ακούγεται κλισέ αλλά υπάρχουν μερικοί ταξιδιώτες που θεωρούν το χρόνο ταξιδιού. Εάν είστε ένας από τους λίγους ταξιδιώτες που θα ήθελαν να παραμείνουν σε αεροπλάνα για αρκετές ώρες, τότε αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Αλλά για τους περισσότερους, είναι αρκετά διαφορετικό.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους για αλλαγές τιμών

Εάν εξακολουθείτε να έχετε πολύ χρόνο πριν από τις ημερομηνίες ταξιδιού σας, προτείνουμε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους για να μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις εάν υπάρχουν αλλαγές τιμών. Φυσικά, αν την τελευταία στιγμή κράτηση, ίσως θελήσετε να πάρετε τα φθηνότερα που προσφέρονται εκείνη τη στιγμή λόγω της διαθεσιμότητας του καθίσματος.

Διαβάστε τα άρθρα τους καθώς και δημοσιεύσεις για συμβουλές, προσφορές καθώς και promos

Μου αρέσει πραγματικά η ανάγνωση των άρθρων τους επειδή αυτά είναι σημαντικά. Εάν είστε τυχεροί, μπορείτε να διασχίσετε ένα που έχει καταπληκτικές προσφορές μέσα σε αυτό.

Μερικές άλλες δροσερές συμβουλές ότανnull

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *