Morpeth, NSW-30 λεπτά από τα οινοποιεία Hunter Valley-είναι ένα χωριό χωριό με μια ιστορία μεγάλης πόλης. Απέναντι από το πρώτο αρτοποιείο του Arnott, το Bronte Shop Hotel καλωσορίζει τους ταξιδιώτες καθώς και τους δρόμους στην άνεση του σπιτιού του στο σπίτι του – ένα σπίτι που έχει δει τη βελτίωση της αποικίας καθώς και το φθινόπωρο των αυτοκρατοριών.

Τοποθετημένο πίσω από τα δέντρα του φυλλώδη πρωταρχικού δρόμου του Morpeth είναι η διακριτική αλλά αρχική πόρτα καθώς και η πρόσοψη του ξενοδοχείου Bronte Shop. Αναπτύχθηκε νωρίς στην βικτοριανή εποχή, καθώς και στενή για τον ποταμό Hunter για να δει τις τράπεζές του από το μπαλκόνι του, το ξενοδοχείο θα είχε δει πολλές τροποποιήσεις στο Morpeth καθώς και στην Αυστραλία όλα αυτά τα χρόνια.

Ελέγξτε τη γρήγορη διαδρομή μας στο ξενοδοχείο Bronte Shop καθώς και Morpeth εδώ:

Κάντε κλικ εδώ για να απολαύσετε την κίνηση στο YouTube.

Μόλις η πρωταρχική πόλη του λιμανιού για προμήθειες στην αποικία, η Morpeth αυξήθηκε γρήγορα στις αρχές έως τα μέσα του 1800. Τώρα, αυτή η πόλη – 15 λεπτά από το Maitland, καθώς και την εκπληκτική σκηνή τροφίμων, καθώς και 30 λεπτά για το Cessnock καθώς και την κοιλάδα Hunter – βρίσκεται στην καλύτερη περιοχή για μια απόδραση της χώρας.

Αλλά ο χώρος από μόνος του δεν είναι αυτό που κάνει το Bronte Shop Hotel του Morpeth Special.

Υπάρχει κάτι για να μείνετε σε ένα καλά στυλεμένο ιστορικό κτίριο που όχι μόνο αισθάνεται άνετα, καθώς και κάπως πολυτελές, ωστόσο σας παρέχει επίσης την αίσθηση ότι είστε τώρα μέρος της ιστορίας του κτιρίου.

Bronte Shop Hotel, Morpeth

Χρειάζεται λίγο για να χρησιμοποιηθεί για το συνδυασμό της διακόσμησης στο ξενοδοχείο Bronte Shop. Σε μια σύγκρουση ανατολικά-δυτικά των δύο παλιών αυτοκρατοριών, αυτό το διαφορετικά βικτοριανό σπίτι έχει πινελιές αντίκες ιαπωνικής τέχνης καθώς και αντικείμενα που σηματοδοτούν τους τοίχους καθώς και τα πλαϊνά.

Παραδόξως, αντί να συγκρουστεί, τα δύο μοναδικά στυλ προσθέτουν μια αίσθηση μυστικού και ρομαντισμού.

Μελάνι-χαρτοπετσέτες των ιαπωνικών πολεμιστών, καθώς και οι σοφοί κρέμονται στους τοίχους πάνω από τις περίτεχνες επίσημες καρέκλες.

Τα κρεβάτια είναι από κεντημένο μετάξι με ιαπωνικά στυλ καθώς και χρώματα, καθώς και ανατολίτικο κεραμικό λογισμικό δίπλα στα ρολόγια μεταφοράς κοντά στην αρχική ξύλινη σκάλα, τις ράβδους χαλιών καθώς και όλα.

Είναι ένας εκλεκτικός συνδυασμός, ωστόσο ένας που φαίνεται να λειτουργεί. Ίσως προέρχεται από τότε που προέρχεται από τον ιδιοκτήτη Clint Marquet όπως η Ιαπωνία. Έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του εκεί θεωρώντας ότι ήταν έφηβος, καθώς έχει χρησιμοποιήσει πράγματα από τη δική του προσωπική συλλογή για να διακοσμήσει το Bronte.

Τα δωμάτια

Προς το παρόν, υπάρχουν πέντε χώροι στο Bronte Shop Hotel. Κάθε ένα από αυτά είναι όμορφα διορισμένο με μεγάλα, άνετα κρεβάτια, διακοσμητικά, βικτοριανά έπιπλα καθώς και ευρύχωρα μπάνια.

Η άνεση καθώς και η πολυπλοκότητα ήταν σαφώς οι κρίσιμες πτυχές στη δημιουργία αυτών των δωματίων, καθώς και οι λεπτομέρειες που ανακαλύπτετε εδώ σας λένε ότι βρίσκεστε σε ένα κορυφαίο ξενοδοχείο που νοιάζεται για τους καλεσμένους του. Δωρεάν νερό καθώς και σνακ, τηλεόραση, ηλεκτρικές κουβέρτες, aircon αντίστροφου κύκλου, πολλά σημεία PowerPoints με USBS, εορταστικά προϊόντα ντους, καθώς και χνουδωτά ρόμπες περιλαμβάνουν το δωμάτιο.

Τα δωμάτια δεν διαθέτουν ψυγεία ή χρηματοκιβώτια.

Κάθε ένας από τους χώρους ονομάζεται από επιφανείς χαρακτήρες, καθώς και από τα εγχώρια ονόματα που είτε έκαναν το Morpeth εξαιρετικό είτε ξεκίνησε εξαιρετικά πράγματα εκεί. Η σουίτα Arnott είναι ένα νεύμα για τον William Arnott, ο οποίος ξεκίνησε ως Baker της πόλης καθώς και συνέχισε να δημιουργεί μπισκότα του Arnott. Το αρτοποιείο του βρίσκεται ακόμα στο σπίτι του Arnott, καθώς εξακολουθεί να κάνει το Sourdough απέναντι από το δρόμο.

Η σουίτα Spirit έχει το όνομα του άντρα που ανέπτυξε καθώς και κατοικούσε σε αυτό το σπίτι, καθώς και ποιος συνέχισε να πληκτρολογεί την αυτοκρατορία του φαρμακείου Paterson. Ομοίως προφανώς έκανε το ισχυρότερο ρούμι στην αποικία!

Το δωμάτιο μας

Η δική μας ήταν ο χώρος 3 – η στενή σουίτα καθώς και η ειρωνικά το μεγαλύτερο από τα δωμάτια. Έχει το όνομά του από τον υπολοχαγό Edward Close, ο οποίος απονεμήθηκε τη γη το 1821 για τις υπηρεσίες του. Έγραψε καλά τον προσωπικό δήμο που συνέχισε να είναι Morpeth.

Η στενή σουίτα είναι μεγάλη. Έχει δύο μεγάλα παράθυρα στο πρωτεύον δωμάτιο, ένα περίτεχνο στήθος συρταριών, ένα γραφείο αντίκες καθώς και καρέκλα, μια στάση τραπεζιού/τηλεόρασης, καθώς και δύο περισσότερες καρέκλες, καθώς και ένα μανδύα. καθώς και ένα σημαντικό κρεβάτι φυσικά.

Το γενναιόδωρο ντους όχι μόνο έχει ένα υπέροχο μπάνιο βαθιάς-σήμανσης, ωστόσο, επίσης ένα διπλό ντους βροχής. Τα λαμπερά λευκά πλακάκια, η οροφή με φουσκωτά, καθώς και το μεγάλο παράθυρο φύλλων, το κάνει αυτό ένα απίστευτα ελαφρύ μπάνιο.

Η μόνη μας κράτηση με το ντους – καθώς και ολόκληρο το χώρο πραγματικά – είναι ότι δεν υπάρχει πόρτα στο μπάνιο.

Καθώς είμαστε ένας τύπος ζευγαριού «κλειστής πόρτας», έκανε να χρησιμοποιεί τις προσωπικές παροχές λίγο άβολα, καθώς φαίνεται και μια περίεργη λεπτομέρεια για να χάσετε όταν οτιδήποτε άλλο είναι τόσο καλά τροφοδοτημένο. Ακριβώς έτσι ξέρετε, επιθεωρήσαμε τους άλλους χώρους, καθώς όλοι είχαν πόρτες ντους.

Το πρωινό

Κάτω από το διάδρομο στον πρώτο όροφο, το πρωινό λαμβάνεται στο μπαλκόνι με θέαη πόλη. Το σύστημα aircon καθιστά αυτό έναν τόπο καιρού. Είναι γοητευτικό να μπορείτε να κοιτάξετε έξω από τον κύριο δρόμο ενώ απολαμβάνετε τον Brekky.

Υπάρχει ένα μηχάνημα Nespresso, το οποίο έχει στη διάθεσή σας όλη την ημέρα, ωστόσο, η οποία πραγματικά έρχεται στο δικό του τώρα. Ενώ περιμένετε το μαγειρεμένο πρωινό σας, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας στο νόστιμο σπιτικό granola, φρούτα και γιαούρτι.

Μην τρώτε τόσο πολύ από αυτό, όμως, αφού το τραγανό περιφερειακό μπέικον, υπέροχα υπέροχα ντομάτες Ρομά στη σχάρα, σπανάκι, αγγλικά muffins ή sourdough (και τα δύο τοπικά ψημένα), καθώς και η επιλογή των αυγών είναι απολύτως υπέροχη.

Σχέδια για το μέλλον

Ο Kerry, η γυναίκα που τρέχει το Bronte, όπως και ένα τόσο καταπληκτικό πρωινό, μας λέει ότι ελέγχουν σύντομα το επίσημο τραπεζαρία σε ανεξάρτητο εστιατόριο.

Αυτό θα γεμίσει ένα χώρο που η πόλη φαίνεται να πάσχει από λίγο: δεν υπάρχουν πολλές νυχτερινές επιλογές για φαγητό στο Morpeth, αν και ο Maitland έχει κάποιους εξαιρετικούς χώρους δείπνου όπως ο Rigby.

Επίσης, τα σχέδια για τη διεύρυνση του αυτοκινητοδρόμου του ξενοδοχείου θα παρατείνουν τον αριθμό των χώρων, καθώς και για να κάνουν το Morpeth ακόμη και πολύ περισσότερο στόχο για τους επισκέπτες σε αυτό το όμορφο, ενδιαφέρον μέρος της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Το ξενοδοχείο Bronte Shop

145-147 Swan Street
Morpeth NSW
thebronte.com.au
huntervalleyescapes.com.au

Όπως απρόβλεπτο, όπως όλοι οι άλλοι εκπλήσσουν την περιοχή Maitland του κατώτερου κυνηγού, Morpeth καθώς και το Bronte Shop Hotel υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή σε αυτό που ήταν μια από τις πιο κρίσιμες πόλεις της χώρας.

Μείναμε στο ξενοδοχείο Bronte Shop ως επισκέπτες του προορισμού της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *