Είναι εύκολο να εντοπίσετε το MNL Boutique Hostel. Μέσα από το γκρίζο της πλευράς του Makati, η κατώτερη πρόσοψη του ξενώνα είναι ζωγραφισμένη fuschia και πράσινο, φωτεινό, φρικτό και λαμπερό. Αυτός ο μπροστινός τοίχος, σε συγχρονισμό με το θέμα των χρωμάτων Fiesta Neon, είναι δύσκολο να χάσετε. Πριν είναι τραπέζια και καρέκλες που βρίσκονται στο παρακείμενο πεζοδρόμιο, όπου ορισμένοι επισκέπτες επιλέγουν να συγκεντρώσουν και να μοιραστούν συνομιλίες για τα ταξίδια τους, πριν και μετά από αυτή τη στάση. Μια νύχτα τον Ιανουάριο, ήμουν ένας από αυτούς τους επισκέπτες.

Δεν υπάρχει τρόπος να το χάσετε αυτό

Τι καλύπτεται σε αυτόν τον οδηγό;

Γεμίζοντας ένα κενό
Οι κοινόχρηστοι χώροι
Τα δωμάτια
Η τοποθεσία

Περισσότερες ιδέες για το YouTube ⬇️⬇ΡΙENTHINE DESSICES:

Γεμίζοντας ένα κενό

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έλαβα μια πρόσκληση από μια εταιρεία στο μετρό Μανίλα που επιθυμεί να δοκιμάσω τα καταλύματά τους. Αλλά ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκα. Ο λόγος που απέρριψα όλους τους άλλους ήταν βασικός – δεν είμαι πραγματικά άτομο του ξενοδοχείου. Έχω ζήσει εδώ στην πρωτεύουσα για πάνω από μια δεκαετία και απλά δεν μπορούσα να δω το σημείο μιας παραμονής, ακόμη και αν είναι δωρεάν.

Όταν ήμουν backpacking σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία πέρυσι, έμεινα σε ξενώνες πολλές φορές. Ένα πράγμα που συνειδητοποίησα ήταν ότι δεν έχουμε μια κουλτούρα backpacking σε πολλούς προορισμούς στις Φιλιππίνες που είναι τόσο ισχυρή όσο εκείνες στις πόλεις που επισκέφτηκα. Ούτε και στη Μανίλα. Σίγουρα, υπάρχουν αρκετοί ξενώνες που διασκορπίζονται σε όλη την απεραντοσύνη του μετρό, αλλά δεν υπάρχει ακόμα εκεί. Κάθε φορά που οι ξένοι φίλοι που έρχονται πάνω μου ζητούν μια σύσταση του ξενώνα, πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να αγωνίζεται να βρει μια απάντηση. Το MNL Boutique Hotel άλλαξε αυτό.

Οι κοινόχρηστοι χώροι

Ο τόπος ήταν γεμάτος όταν έφτασα. Ο Gonz, ένας από τους συνεργάτες της υπηρεσίας, μοιράστηκε μαζί μου ότι είχαν 100% κατοχή εκείνη τη νύχτα. Αρκετά εξαιρετικό για ένα ίδρυμα που δεν είχε ακόμη ρίξει ένα πάρτι. Οι καναπέδες στο καθιστικό ήταν όλοι κατειλημμένοι από backpackers που σκοτώνουν χρόνο απολαμβάνοντας ταινίες αστέρων. Μερικοί ήταν στην κουζίνα και κάποιος χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή. Όλοι ήταν απασχολημένοι με κάτι.

Ρεσεψιόν
Κοινός χώρος
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτοί οι χώροι μπορεί να είναι μικροί, αλλά αυτό είναι που τους κάνει πολύ πιο ευνοϊκό για την επικοινωνία. Είναι το είδος του περιβάλλοντος όπου οι παίκτες θα υποχρεωθούν να μιλήσουν και να είναι πιο φιλικοί ο ένας στον άλλο, γι ‘αυτό το λόγο δημιουργώντας μια αίσθηση κοινότητας. Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν ξένο, ειδικά αν είστε τόσο ντροπαλοί όσο είμαι, αλλά έμαθα από την εμπειρία ότι ο σχεδιασμός του τόπου βοηθά πάρα πολύ στη διευκόλυνση της διαδικασίας. Εάν είστε ακόμα πολύ κοτόπουλο για να εισαγάγετε τον εαυτό σας, καλά, υπάρχει πάντα δωρεάν Wi-Fi.

Σκάλα με καραμέλα
Τοποθετημένο στο άκρο του δωματίου είναι τα υπόλοιπα δωμάτια. Μου άρεσε πολύ οι μεγάλοι καθρέφτες, ο νεροχύτης, ο βότσαλος και το πόσο καθαρό και καλά διατηρημένο ήταν.

Τα δωμάτια

Αφού ο Γκονζ με περιόδευσε, μου έδειξε το δωμάτιο όπου θα μείνω. Ήταν ένα κλιματιζόμενο κοιτώνα τεσσάρων κλινών και μου δόθηκε μια κουκέτα κάτω (yay!). Κάθε επισκέπτης παίρνει ένα ντουλάπι και πετσέτα. Δεν ήταν πολύ ευρύχωρο αλλά αρκετά καλό. Το κρεβάτι ήταν πολύ άνετο, τα μαξιλάρια huggy μαλακά, και τα σεντόνια τραγανή.

Το MNL στεγάζει 12 δωμάτια – αρσενικά, θηλυκά και μικτά κοιτώνες, και διπλά και δίδυμα δωμάτια. Δεν ήμουν σε θέση να ελέγξω τα άλλα δωμάτια, όμως, επειδή όλοι τους ήταν κατειλημμένοι.

Δίκλινο δωμάτιο
Πάνω και κάτω κουκέτες σε ένα από τα κοιτώνα τους
Η τοποθεσία

Το MNL βρίσκεται πίσω από το A. Venue Mall. Η περιοχή είναι γεμάτη με τραπεζαρία και ιδρύματα απόλαυσης και δεν είναι μόνο πολλοί, είναι εξαιρετικά ποικίλα. Σε μια γωνία είναι ένα κορεατικό εστιατόριο, ένα μπαρ Pinoy σε ένα άλλο και ένα αμερικανικό γρήγορο φαγητό στο άκρο. Υπάρχουν επίσης καταστήματα άνεσης παντού.

Έξω, στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον ξενώνα, ήταν μια άλλη ομάδα που κουβεντιάζοντας τη νύχτα μακριά. Δεν ήταν πολύ μέχρι που τελικά τους ενωθούμε, αλλά όχι πριν πάρουμε το δικό μας ποτό από ένα κοντινό κατάστημα 7-Eleven. Με ένα μπουκάλι μπύρα από τη μία πλευρά, συγκεντρώσαμε γύρω από το τραπέζι και πήραμε φιλικό με άλλους επισκέπτες, πολλοί από τους οποίους ήταν αλλοδαποί. Μιλήσαμε για το Makati, τη Μανίλα και τους άλλους προορισμούς στη χώρα.

Ένας backpacker μας είπε ότι αυτό που αγαπά πολλά για τις Φιλιππίνες είναι η φιλική και θετική στάση του τοπικού. Είναι κάτι που νομίζω ότι ο ξενώνας είναι σε θέση να συλλάβει και να εκθέτει στους τοίχους τους και παρόλο που οι χειρονομίες των ιδιοκτητών. Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες έλεγξαν τους επισκέπτες και εντάχθηκαν στις συνομιλίες τους όποτε μπορούσαν. Ο ξενώνας κρατά επίσης τα πάρτι σε στυλ Pinoy κάθε τόσο, προβάλλοντας την εορταστική ατμόσφαιρα που πάντα έθεσε τις Φιλιππίνες και συνεπώς κάνει το ζωντανό MNL Boutique Hostel να ξεχωρίζει. Αυτό και η έντονα χρωματισμένη πρόσοψη.

MNL Boutique Hostel
Valdez St. Cor. Σαντιάγκο St., Poblacion, 1210 Makati
www.mnlboutiquehostel.com
(02) 511 7514

Φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα του MNL Boutique Hostel. Υπήρχαν τόσο πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια του ελέγχου μου ότι δεν ήμουν σε θέση να τραβήξω τις φωτογραφίες μου. Και είχαΜια κουβέντα που συνομιλεί με τους επισκέπτες που ξεχάσαμε. ΧΑΧΑΧΑ. Και σωστά, ήμουν και μεθυσμένος.

Περισσότερες ιδέες για το YouTube ⬇ΡΙΤΑ

Σχετικές αναρτήσεις:

Το Linden Suites Ortigas: Πού να μείνετε στη Μανίλα (επιλογή Splurge)

2022 Κατάλογος DOH-BOQ-Credated Hotels Quarantine στο Metro Manila & κοντά στο NAIA (DOT-εγκεκριμένο)

Ο ξενώνας και τα εξοχικά σπίτια της Ligaya στη Σαγκάδα, Φιλιππίνες

Ortigas σε NAIA / NAIA προς Ortigas: Πρόγραμμα λεωφορείων P2P (UBE Express)

Εθνικό Μουσείο Καλών Τεχνών στη Μανίλα: Οδηγός για τους πρώτους χρονομετρητές

2022 Baguio City Πλήρης λίστα με dot-διαπιστευμένα ξενοδοχεία, διαμερίσματα και homestays

Διακοσμητικό λεωφορείο Jam: Ανοιχτά τερματικά, νέα χρονοδιάγραμμα και ναύλοι (New Normal)

Οδηγός αγορών και ταξιδιωτικού οδηγού Dapitan Arcade + Τι να περιμένετε, τι να αγοράσετε

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *